Full Line up | Kriol Kings | 1 December | Rotterdam Ahoy

Informatie:

Na een onvergetelijke eerste editie keren de Kriol Kings terug naar Rotterdam. Nelson Freitas en Dodje, de twee meest spraakmakende sterren van Cabo Verde, bundelen opnieuw hun krachten voor een spectaculaire show in Rotterdam Ahoy die doordrenkt is met de rijke culturele schatten van Kaapverdië en West-Afrika en speciaal gecreëerd is om de koningen en koninginnen in de diaspora te eren.

Nelson Freitas, een veelzijdig talent als zanger, songwriter en producer is een ware legende in de Kaapverdische muziekwereld. Met onsterfelijke hits als “Rebound Chick,” “Nha Baby,” en “Break Of Dawn” heeft hij de harten van velen veroverd. Deze kunstenaar, geboren en getogen in Nederland, keert met trots terug naar zijn geboortestad Rotterdam om de authentieke cultuur van de Criolo’s met open armen te omhelzen en te delen.

De betoverende stem van Djodje, zacht en toch krachtig, brengt emotie over en laat je meeslepen door het ritme van Kizomba en Zouk. Als winnaar van verschillende internationale prijzen zal Djodje ons verwennen met betoverende nummers als “Poderosa,” “La Ki Nôs É Bom,” en “Uma Chance,” en nog veel meer.

Op 1 december, tijdens een magische muzikale reis, nodigen de Kriol Kings een schitterende line-up van artiesten uit, die de diepgewortelde nostalgische gevoelens Kaapverdiaanse gemeenschap én de modernste beats tot leven brengen. Ondersteund door een spectaculaire show productie stralen namen als Grace Evora, Danni Gato, Elida Almeida, Susan Lubrano en Elmer Lopes als de lichtbakens van onze culturele erfenis. En dit is slechts het begin, want er zullen nog meer getalenteerde artiesten aan deze reeds indrukwekkende line-up worden toegevoegd. Bereid je voor op een muzikale reis die je ziel zal beroeren en je hart zal veroveren. Deze avond mag je absoluut niet missen!

Kriol Kings is onder deel van het Manya Afro Festival 2023. 

WEEKEND TICKETS

Geldig op Vrijdag en Zaterdag!

VRIJDAG TICKETS

Alleen geldig op vrijdag!

ZATERDAG TICKETS

Alleen geldig op zaterdag!

Bereikbaarheid

Met het OV

Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie

Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.

Parkeren bij Ahoy? Bekijk de parkeergelegenheden.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more