Informatie:

This winter we celebrate the Culture to the fullest! Een Afro festival waar je kan viben en bouncen op de muziek van onder andere internationale Afrobeats, Amapiano, Reggae, Dancehall en R&B artiesten die je normaal alleen in je Spotify playlist hoort. Voeg hier de latest drips, het eten uit je mama’s keuken en een heleboel creative minds aan toe en je hebt MANYA Festival!

In Rotterdam Ahoy komt alles wat The Culture te bieden heeft aan bod: Music, Food, Art, Fashion, Poetry en meer. Manya is een festival dat staat voor positiviteit, kleurrijk, diversiteit, the future en inclusiviteit. Geen sombere verhalen of zware tories, laat dat man, the future is bright! Op Manya Festival komt al het mooie wat z’n oorsprong in Afrika heeft samen voor iedereen die dat voelt en leeft.

Veelzijdig en kleurrijk is ook de Mango. De Surinamers onder ons kennen deze vrucht als de Manja. De Manja wordt in de lekkerste zoete taarten verwerkt maar wordt ook tot hete chutney pepers gekookt. En dat is MANYA dus ook, zoet als het liefste meisje uit de klas, maar ook zo heet dat je ervan gaat springen als een kind op de trampoline.

Het is niet voor niks dat Rotterdam is uitgekozen als dé stad waar MANYA geboren wordt. De grote culturele diversiteit, de say-it-like-it-is mentaliteit, de humor en gezelligheid zijn een aantal kenmerken van de stad die hand in hand gaan met MANYA’s rules to live by:

Geef terug aan moeder aarde – MANYA verduurzaamt

Geef terug aan de mens – MANYA steunt een goed doel

De cultuur is Afro maar MANYA is voor iedereen die de cultuur voelt, leeft of er nieuwsgierig naar is

Man=vrouw=man=whatever you wanna be  – MANYA laat iedereen in zijn waarde en judged niet.

Manya… is… GOOD VIBES!

WEEKEND TICKETS

Geldig op Vrijdag en Zaterdag!

VRIJDAG TICKETS

Alleen geldig op vrijdag!

ZATERDAG TICKETS

Alleen geldig op zaterdag!

Bereikbaarheid

Met het OV

Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie

Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.

Parkeren bij Ahoy? Bekijk de parkeergelegenheden.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more